BILDER & INFO   BOKNING & PRISER   TVÅ- & FYRBENTA   SKISS   FÖRSTA SIDAN
 
Tasselund - Gästhuset med inhägnad uteplats!
Tasselund - Kök med matplats och eldstad.
   
   
   

Lite om gästhuset...

Romantiskt och naturskönt sommarboende. Huset ligger helt fristående från vårt bostadshus vilket innebär att ni kan vara ostörda och rå om er själva så mycket ni önskar!

Ca 70 kvm i ett plan. Liten hall (perfekt för blöta hundar efter dopp i havet eller sjön). Brädgolv och synliga bjälkar. Kök och matplats med eldstad. Kyl & frys. Sovrum med dubbelsäng och en dagbädd/dubbelsäng (160 cm) i sovalkov i vardagsrummet.

Badrum med badkar, toa, handfat. Hund- och barnvänligt med stor inhägnad kring huset. Gräsmatta, uteplats & grill. Mysig utedusch i det fria med kall- och varmvatten (vår/sommar/höst). Pardörrar till uteplats mot söder med trädäck direkt från huset.

I gästhuset sköter Du dig själv med frukost och eventuell matlagning. Köket är fullt utrustat. Vi kan också rekommendera restauranger i området. Mataffär finns i närmaste by som är Sankt Olof.

Lite om gästlägenheten...

Vår gästlägenhet ligger i en av gårdens flyglar/längor och har en storslagen utsikt över de böljande landskapet runt gården. Här lever man fritt och privat, tydligt avskild från såväl gård som gästhus.

Lägenheten är ca 50 kvadratmeter i bottenplan men med en till hälften öppen planlösning med synliga takbjälkar och öppet i nock. I den öppna vardagsrumsdelen finns ett väl utrustat kök, matplats och en mysig hörna med fåtöljer framför öppen spis/kamin. Dubbelsäng ( master bedroom) i rymligt sovrum på ovanvåning ( öppen lösning med utsikt ner i vardagsrum) samt ytterligare ett sovrum i nederdelen med två separata 90-sängar.

Badrum med dusch, toalett och handfat samt tvättmaskin. Vacker öppen grästäckt utedel med härlig utsikt ( utegrupp och grill). Denna del är INTE inhängnad men självklart är fyrbenta lika välkomna! Även i gästlägenheten sköter du dig själv avseende frukost och matlagning.

Storslagen miljö kring huset som inbjuder till avkoppling. Huset ligger naturskönt i kanten till skogen för promenader. Havet finns inom räckhåll på 10 minuters bilfärd. Det är bara att välja mellan Vitemölla, Kivik eller Knäbäckshusen. 1 minut till morgonpromenad med hunden.

Sängarna är bäddade och står och väntar på er! Vi ordnar med sänglinne och handdukar. Är du allergisk - ta med eget. Och som sagt, människor (både stora och små) och djur är välkomna! Viss form av kortare hundpassning kan ordnas vid behov. Cykel finns att låna. Tv med basutbud samt wifi.

 
Gästlägenheten!
Öppen planlösning!
 
 
 
 
 

Karta och vägbeskrivning till Tasselund >>

Lerbergstorp ligger nära Tåghusa och Grevlunda backar. Närmaste by är Vitaby eller Sankt Olof.

Vi hyr ut vårt gästhus veckovis under juni-september. Och per natt, weekend eller vecka under resten av året.

Hundvänligt & romantiskt semesterboende på Österlen. Hundar och katter är speciellt välkomna!

  Janne & AnnaKarin, Lerbergstorpsvägen 26, 277 45 Sankt Olof, 0707-47 36 37 hyra@tasselund.se
  Ladda ner pdf-fil >> Besök vår Facebook-sida >>