BILDER & INFO   BOKNING & PRISER   TVÅ- & FYRBENTA   SKISS   FÖRSTA SIDAN
 
Tasselund - Gästhuset med inhägnad uteplats, nymålad ytterrock och badrum med badkar!
Tasselund - Kök med matplats och eldstad.
   
   

Lite om gästhuset...

Romantiskt och naturskönt sommarboende. Huset ligger helt fristående från vårt bostadshus vilket innebär att ni kan vara ostörda och rå om er själva så mycket ni önskar!

Ca 70 kvm i ett plan. Liten hall (perfekt för blöta hundar efter dopp i havet eller sjön). Brädgolv och synliga bjälkar. Kök och matplats med eldstad. Kyl & frys. Sovrum med dubbelsäng och en dagbädd/dubbelsäng (160 cm) i sovalkov i vardagsrummet.

Badrum med badkar, toa, handfat. Hund- och barnvänligt med stor inhägnad kring huset. Gräsmatta, uteplats & grill. Mysig utedusch i det fria med kall- och varmvatten (vår/sommar/höst). Pardörrar till uteplats mot söder med trädäck direkt från huset.

I gästhuset sköter Du dig själv med frukost och eventuell matlagning. Köket är fullt utrustat. Vi kan också rekommendera restauranger i området. Mataffär finns i närmaste by som är Vitaby eller Sankt Olof.

Storslagen miljö kring huset som inbjuder till avkoppling. Huset ligger naturskönt i kanten till skogen för promenader. Havet finns inom räckhåll på 10 minuters bilfärd. Det är bara att välja mellan Vitemölla, Kivik eller Knäbäckshusen. 1 minut till morgonpromenad med hunden.

Sängarna är bäddade och står och väntar på er! Vi ordnar med sänglinne och handdukar. Är du allergisk - ta med eget. Och som sagt, människor (både stora och små) och djur är välkomna! Viss form av kortare hundpassning kan ordnas vid behov. Cykel finns att låna. Tv (basutbud) med dvd och usb-port för filmtittning. Wifi ingår.

 
Tasselund - Farraz i förgrunden.
Gästhus att hyra!
 
Allén upp till gården.
 

 

 
 

Karta och vägbeskrivning till Tasselund >>

Lerbergstorp ligger nära Tåghusa och Grevlunda backar. Närmaste by är Vitaby eller Sankt Olof.

Vi hyr ut vårt gästhus veckovis under juni-september. Och per natt, weekend eller vecka under resten av året.

Hundvänligt & romantiskt semesterboende på Österlen. Hundar och katter är speciellt välkomna!

  Janne & AnnaKarin, Nöteboda 133, 277 45 Sankt Olof, 0707-47 36 37 hyra@tasselund.se
  Ladda ner pdf-fil >> Besök vår Facebook-sida >>